Non-profit

ICT oplossingen voor Non - profit

Cloud oplossingen voor Non-profit organisaties en Vzw's

Dankzij de goede samenwerking tussen Microsoft en Social Ware is het mogelijk geworden om ook voor u een volledige Cloud omgeving op te zetten die betaalbaar is. U krijgt jaarlijks een krediet budget van 5000 dollar ter uwer beschikking. Deze credits kan u gebruiken voor uw eigen Azure Cloud server. Wij ondersteunen u doorheen het volledig proces. 

Netcon uw ict partner
Netcon uw ict partner

Aankoop hardware

In de meeste gevallen kan de kost voor hardware zeer sterk verlaagd worden, dit door afspraken te maken met de juiste partners. Wij hebben hier veel aandacht aan geschonken, en zijn ervan overtuigd dat we uw kosten enorm kunnen verlagen!

Graag willen wij samen met uw bekijken welke kosten we voor uw organisatie kunnen besparen.

Netcon uw ict partner

Time is money

Uw netwerkomgeving onderhouden is een tijdrovende bezigheid. Wij zijn ons er dan ook van bewust dat deze kosten hoog kunnen oplopen. Hiervoor hebben we enkele pakketten in onze aanbieding waardoor we deze kosten kunnen drukken.

Netcon uw ict partner

Bedankt vrijwilligers!

In heel veel organisaties zijn het vrijwilligers die uw vereniging mee draaiend houden. Om hiervoor iets terug te doen hebben wij samen met onze partners verschillende mogelijkheden uitgewerkt. Zo bieden we o.a. met F-secure (antivirus) u de mogelijkheid uw vrijwilligers te voor zien van gratis thuis licenties.

Geïnteresseerd? Neem contact op!

Miguel Langouche Netcon

De meest effectieve manier om de wereld om je heen te begrijpen, is door het stellen van een vraag.